Rekry

Ravintolan esimies

Wuolteen kartanolla vietetään monenlaiset tilaisuudet niin kokouksista ja saunailloista sukujuhliin. Kartanolla toimii tilausravintola ja ruoat valmistetaan kartanon omassa keittiössä. Kartanolta löytyvät myös majoitustilat yli viidellekymmenelle henkilölle. Satavuotiaassa kartanossa on toimintaa ympäri vuoden, vaikkakin pääsesonki on kesäkaudella.

Nyt etsimme Wuolteen kartanolle esimiestä. Työssänne vastaatte ravintola-, kokous- ja majoitustoiminnasta sekä asiakkaidemme korkeatasoisten tilaisuuksien toteutuksesta. Osallistutte myös itse päivittäiseen tekemiseen niin keittiössä kuin salinkin puolella.

Esihenkilön tehtävässä toimit tärkeässä roolissa, joten odotamme, että sinulta löytyy positiivista asennetta sekä kyky olla rennosti myös suurempienkin asiakasryhmien parissa. Asiakaslähtöinen toimintatapa sekä hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa tehtävässä onnistumiseen. Odotamme hakijoiltamme soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä erityisruokavalioiden tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan. Pääset työskentelemään hienossa kartanomiljöössä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja parhaan mahdollisen tuen työssä onnistumiseen. Mahdollisuus myös asumiseen kartanolla.

Työt sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle tilaisuuksista riippuen ja työvuorot vuorottelevat aamupalavuoroista eloisiin iltavuoroihin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2024.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Täytäthän alla olevan lomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.2.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja työstä antaa: Sinikka Uola arkena klo 10.00-15.00 p. 040-6546061 

Hakemuksen ja ansioluettelon voi lähettää myös sähköpostitse: wuolteenkartano@wuolteenkartano.fi.

Hakijan tiedot