Virkisty ja rentoudu!

-Monia mahdollisuuksia järven rannalla!-

Kartano sijaitsee puhdasvetisen Iso-Roineen rannalla. Kartanon rantasaunalla on takkatupa, kaksi puku- ja pesuhuonetta sekä iso toogasauna. Saunalla on myös iso palju.  Saunalta pääsee uimaan ja talvella virkistävään avantoon. Saunalle hoituvat niin kylmät saunajuomat kuin ruokatarjottavat.

Mieli alkaa rauhoittumaan viimeistään aidon tulen äärellä. Muurinpohjaletut ja makkarat paistuvat rannassa olevalla laavulla.

Aktiviteetit sisällä ja ulkona

Kartanon alueella on 9-reikäinen frisbeegolf-rata. Radan on suunnitellut kolminkertainen frisbeegolfin suomenmestari, kilpapelaaja Jussi Meresmaa. Rata on ryhmien ja yksittäisten pelaajien käytössä. Nurmialueelta löytyy myös lentopalloverkko.

Ulkopuoliset palveluntarjoajat

Kartanolla voi tehdä myös paljon muuta; Yhteistyökumppanimme järjestävät teille esimerkiksi fatbike -retket, jousiammuntaa, frisbeegolf -opetusta. Lisäksi fast scoop, kickbiket, suppailu, melonta, erilaiset jumpat, jooga, ohjattu rentoutus ja venyttelyt, fast scoop ja geokätköily. Myös monenlaisia tiimikisailuja niin ulkona kuin sisätiloissa sekä viihteellisiä iltaohjelmia, kuten esimerkiksi juonnettuja kartanokasino - ohjelmia. 

Luvassa siis hienoja elämyksiä!