Virkisty ja rentoudu!

-Monia mahdollisuuksia järven rannalla!-

Kartano sijaitsee puhdasvetisen Iso-Roineen rannalla. Kartanon rantasaunalla on takkatupa, kaksi puku- ja pesuhuonetta sekä iso toogasauna. Saunalla on myös iso palju.  Saunalta pääsee uimaan ja talvella virkistävään avantoon. Saunalle hoituvat niin kylmät saunajuomat kuin ruokatarjottavat kts menut.

Mieli alkaa rauhoittumaan viimeistään aidon tulen äärellä. Muurinpohjaletut ja makkarat paistuvat rannassa olevalla laavulla.

Aktiviteetit sisällä ja ulkona

Kartanon alueella on 9-reikäinen frisbeegolf-rata. Radan on suunnitellut kolminkertainen frisbeegolfin suomenmestari, kilpapelaaja Jussi Meresmaa. Rata on ryhmien ja yksittäisten pelaajien käytössä. Nurmialueelta löytyy myös lentopalloverkko.

Ohjelmapalvelut

Kartanolla voi tehdä myös paljon muuta; Yhteistyökumppanimme järjestävät teille esimerkiksi fatbike -retket, jousiammuntaa, frisbeegolf -opetusta. Lisäksi fast scoop, kickbiket, suppailu, melonta, erilaiset jumpat, jooga, ohjattu rentoutus ja venyttelyt, fast scoop ja geokätköily. Myös monenlaisia tiimikisailuja niin ulkona kuin sisätiloissa sekä viihteellisiä iltaohjelmia, kuten esimerkiksi juonnettuja kartanokasino - ohjelmia. Nyt uutuutena viinitasting!

Luvassa siis hienoja elämyksiä!

Hauho

Hauhon keskusta sijaitsee 4 km päässä kartanolta. Nähtävää on esimerkiksi Vanhan raitin miljöössä, joka on idyllinen puutaloalue Hauhonselän rannalla. Hauhon tapahtumia ovat mm. Hauhon musiikki juhlat sekä Herkkujen yö.