Hyvinvoiva minä-retriitti

Kokonaisvaltaista hyvinvointia 

Hyvinvoiva Minä -retriitin tavoitteena on osallistujien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen sekä omaan arkeen sopivien hyvinvointia ja palautumista vahvistavien harjoitusten/työkalujen opettaminen osallistujille. 

Ajankohta: 4.-6.7.2022

Retriitti alkaa maanantai-iltana n. klo 16.00/17.00 ja päättyy keskiviikko-iltapäivällä n. klo 15.00.

Retriitin ohjelma pitää sisällään: rauhallista venyttelevää joogaa samoin kuin hengitysharjoituksia ja meditaatioita rauhoittamaan parasympaattista hermostoa. Stressitilassa ihmisen hermosto joutuu äärimmäisen koville; retriitin aikana opimme erilaisia harjoituksia, joilla voimme itse vaikuttaa omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme. Osallistujat pääsevät nauttimaan kaikkina retriittipäivinä tiibetiläisten hoitavien äänimaljojen rentouttavasta soitosta. Retriitin ohjelmassa on myös sekä ihmisen mielen rakennetta avaava luento sekä yhdistetty hengitysluento/-workshop. Molempina retriitin iltoina osallistujilla on mahdollisuus nauttia Wuolteen kartanon rantasaunan lempeistä löylyistä, luonnonkauniista rannasta ja pulahtami-sesta Iso-Roineen kirkkaaseen ja puhtaaseen veteen.

Retriitin aikana osallistujilla on myös omaa aikaa ulkoilla, levätä ja/tai mahdollisuus varata itselle akupunktio-/äänimaljahoito/-ja.

Retriitin ohjaajana toimiva MinnaMaarit Lahti on hämeenlinnalainen koulutettu akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja, luennoitsija ja henkisen tien kulkija. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hyvinvointitietämyksen jakaminen on hänen intohimonsa. Voit lukea enemmän MinnaMaaritista: täältä

Retriittipaikka:

Retriitti pidetään Iso-Roineen rannalla sijaitsevassa idyllisessä Wuolteen kartanossa Hauholla. Osallistujat pääsevät nauttimaan kartanon tunnelmasta majoittuessaan kartanon päärakennuksen tunnelmallisissa huoneissa. Wuolteen kartano sijaitsee luonnon rauhassa kauniissa kanta-hämäläisessä järvimiljöössä. Joogatunnit pidetään niille varatussa erillisessä rakennuksessa. Wuolteen kartanon alue on ainutlaatuinen, sijainti hyvä, henkilökunta avuliasta ja ruoka maittavaa.

Kenelle?

Retriitti sopii kaikille! Et tarvitse joogasta aikaisempaa kokemusta.

Retriitin hinta:
Earlybird-hinta 395 eur majoitus 2 hh (30.5.22 jälkeen hinta 420 eur)/

Earlybird-hinta 425 eur majoitus 1 hh (30.5.22 jälkeen hinta 450 eur)

Earlybird-hinta 30.5.2022 asti.
Hinta sisältää majoituksen, ruokailut (2 x buffet-aamiainen, 2 X keittolounas, 2 X buffet-illallinen, retriitin alku- ja lopputarjoilut (teetä ja pientä makeaa/suolaista palaa). Ruokavaihtoehtoina laktovege (sis. maitotuotteita ja munaa), Pescovege (sis. myös kalaa) tai vegaaninen ruoka. Ilmoita ruokatoiveesi ja mahdolliset ruoka-aine-allergiat samoin kuin mahdolliset huonekaveritoiveet (2 hh majoittujilla) ilmoittautumisen yhteydessä erikseen sähköpostitse minnamaarit@luxbonitas.com

Peruutusehdot
Retriitille ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen retriitin alkua, osallistujalta peritään täysi kurssimaksu. Asiakas voi hankkia itse tilalleen toisen osallistujan, tällöin peruutuskuluja ei järjestäjän taholta synny. Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan oma äkillinen sairastuminen juuri ennen (0 - 6 pv ennen) retriitin alkua, palautetaan jo maksettu kurssimaksu lukuun ottamatta 150 euron varausmaksua, sillä emme ehdi saada uutta osallistujaa retriitille lyhyellä varoitusajalla. Palautuksen saamiseksi on aina esitettävä lääkärintodistus.
Osallistumisen peruutuksesta pitää ilmoittaa järjestäjälle välittömästi esteen ilmaannuttua sähköpostitse osoitteeseen minnamaarit@luxbonitas.com Retriitin järjestäjällä on oikeus peruuttaa retriitti, mikäli kyseessä on ylivoimainen este. Ylivoimainen este voi olla esimerkiksi koronarajoitusten tiukentuminen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada kaikki maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

Ilmoittautuminen

Retriitille mahtuu mukaan vain rajoitettu määrä osallistujia, joten varaa paikkasi nyt: www.luxbonitas.com/kauppa Huomaathan, että voit käyttää retriitin maksuun myös ePassi liikuntaetua (ks. ePassi-sovellus).

Lisätietoja retriitistä voit kysyä MinnaMaaritilta, puh. 0400 971 672, minnamaarit@luxbonitas.com

Retriitin aikataulu ja ohjelma:

Maanantai 4.7.22

 • Saapuminen ja majoittuminen
 • Retriitin avaus & rauhallinen venyttelevä jooga ja loppurentoutus
 • Illallinen
 • Rantasauna ja iltauinti

Tiistai 5.7.2022.

 • Rauhallinen venyttelevä Aamujooga
 • Aamiainen
 • Omaa aikaa ulkoilla, levätä sekä mahdollisuus varata itselle akupunk-tio-/äänimaljahoito
 • Lounas
 • Vapaudu mielesi vankilasta -workshop
 • Ihmisen mielellä on erittäin suuri vaikutus meidän henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme. Tässä osuudessa MinnaMaarit avaa käytännönläheisesti ihmismielen rakennetta; miksi me usein toimimme ja ajattelemme niin kuin ajattelemme. Kuulet luennolla käytännön vinkkejä siihen, kuinka me jokainen voimme oppia hallitsemaan omaa mieltämme. Teemme yhdessä voimaannuttavan meditaation ja päätteeksi rentoudumme äänimaljojen rauhoittavaa soittoa kuunnellen.
 • Omaa aikaa ulkoilla, levätä sekä mahdollisuus varata itselle akupunktio-/äänimaljahoito
 • Illallinen
 • Rantasauna ja iltauinti
 • Iltameditaatio

Keskiviikko 6.7.2022

 • Rauhallinen venyttelevä aamujooga ja meditaatio
 • Aamiainen
 • Omaa aikaa ulkoilla, levätä sekä mahdollisuus varata itselle akupunktio-/äänimaljahoito
 • Hengitys-workshop; lyhyt teoriaosuus hengityksen tärkeydestä meidän jokaisen henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnille, lämmittelyliikkeitä, opet-telemme muutamia pranayama-harjoituksia, jotka jokainen osallistuja voi ottaa osaksi omaa arkeaan. Lopuksi äänimaljarentoutus
 • Lounas
 • Yhteenveto, loppukeskustelu ja kotiin-lähtö.